Clip On Äkta Löshår # 06 Mellanbrun Clip On Äkta Löshår # 06 Mellanbrun


Artikelnummer:
2260006

Clip on Äkta löshår 60cm#06 Double Drawn

DOUBLE DRAWN
Alla produkter som går under benämningen Double Drawn är extra fint löshår som har rensats från i stort sett alla korta strån. Detta ger dig ett vackert, friskt och fylligt äkta löshår där nästan alla strån är av full längd.

Clip on eller clip in är en enkel metod för montering av löshår. Ett set innehåller 7 bitar och är en perfekt lösning för dig som snabbt och enkelt vill få till en ny snygg frisyr. Clip on är också den mest skonsamma metoden för hårförlängning och den används av många då det går snabbt att montera.

Du kan själv enkelt genom att öppna och stänga clipsen sätta fast och ta av ditt Clip on set. Våra hårförlängningar är gjorda av äkta löshår och används för att ge dig fylligare, lockigare eller längre hår.

Ett Clip on set innehåller,
• 7 Bitar med följande mått och antal clips, 1 * 20 cm bred med 4 clips, 2 * 15 cm med 3 clips, 2 * 10 cm med 2 clips och 2 * 5 cm med 1 clips.
• Längd 60 cm
• Vikt 105 g
• I normala fall behöver du ett set för att göra en hårförlångning, men om du har lite kraftigare hår rekommenderas två förpackningar.


Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt