Löshår & Hårförlängning

Ta del av vårt breda sortiment av äkta löshår där du bland annat hittar mängder av varianter på vårt omtyckta nailhair, flera olika sorters Clip On set, stickhair och tillbehör till löshår. Allt detta för att ge dig ett enkelt och bra sätt att hitta rätt frisyr.

Sköt om ditt äkta löshår

Charma Stockholm vill arbeta med produkter som ger våra kunder positiva känslor och samtidigt ge er bästa tänkbara service. Vi har god erfarenhet av produkterna och har arbetat i de länder där produkterna tas fram.

Klicka här för att läsa mer om vårt äkta löshår och hur du tar hand om det på bästa sätt.

Löshår & Ekonomi

Att använda löshår ska kännas roligt och ge dig möjligheter till variation både i färg och form. Vi vill addera ytterligare ett värde då du handlar löshår av oss på Charma Stockholm, nämligen det lite torra men ack så viktiga värdet ekonomi. Vi vill ge dig möjligheten att hitta det du söker men till en något lägre kostnad än hos andra och få dig att utbrista i, vad ska jag nu göra med alla pengar jag sparat?

Löshår & Miljö

Alla verksamheter oavsett bransch påverkar vår miljö på ett eller annat sätt. Skönhetsbranschen där löshår och hårförlängning ingår är också med och påverkar dessa omständigheter. Löshår fraktas ofta långväga ifrån andra länder och vi använder en hel del förpackningsmaterial. Charma Stockholm har valt att på lång sikt bidra till att återställa miljö och därmed bli ett givande företag, mer om detta under fliken vårt miljöarbete. 

Produkter
Övrigt