Om företaget

Charma Stockholm levererar högkvalitativa hårförlängningsprodukter och tillbehör till våra kunder i Europa.

 

Vi vill vara en intressant partner till alla er som gillar skönhetsprodukter och det självklara valet då man söker hårförlängnings och make up produkter.

 

Charma Stockholm vill arbeta med produkter som ger våra kunder positiva känslor och samtidigt ge er bästa tänkbara service. Vi har god erfarenhet av produkterna och har arbetat i de länder där produkterna tas fram, detta blir förhoppningsvis något positivt för er som kund i slutändan.

 

Vi har valt att arbeta med mindre producenter där vi själva kan ha kontroll över kvalité och utveckling, långsiktiga relationer är också viktigt för att hålla hög kvalité över lång tid. Vi pratar alltid direkt med fabrik och har inga mellanhänder.

 

Vårt hår kommer uteslutande från Indien och håller en mycket hög kvalité. Indiskt hår påminner väldigt mycket om vårt europeiska hår och passar utmärkt att använda till hårförlängning/hairextensions.

 

Företaget har gjort ett tydligt val att tillsammans med glada och nöjda kunder också arbeta med att skapa förutsättningar för en bättre miljö. Vi utgår från vår egen verksamhet och studerar vilken påverkan den har på miljön, mer om detta under fliken Vår Planet.

 

Känn er varmt välkomna!

 

 

 

 

 

 

Produkter
Övrigt