Charma Stockholm vill arbeta med produkter som ger våra kunder positiva känslor och samtidigt ge er bästa tänkbara service. Vi har god erfarenhet av produkterna och har arbetat i de länder där produkterna tas fram.

Vi har valt att arbeta med mindre producenter där vi själva kan ha kontroll över kvalité och utveckling, långsiktiga relationer är också viktigt för att hålla hög kvalité över lång tid. Vi pratar alltid direkt med fabrik på deras språk och har inga mellanhänder.

Vårt hår kommer uteslutande från Indien och håller en mycket hög kvalité. Indiskt hår påminner väldigt mycket om vårt europeiska hår och passar utmärkt att använda till hårförlängning och löshår. Tänk på att vara minst lika försiktig när du hanterar ditt nya äkta löshår som du är med ditt eget hår.

 

Sköt om ditt nya löshår,

Hållbarheten på ditt löshår beror till största delen på hur man tar hand om det och hur mycket kärlek man vill ge. Vi kan ge er goda råd för att håret ska hålla så länge som möjligt.

 

  • Red ut och borsta håret innan du tvättar det. Om du använder keratinvaxfästen bör du separera dessa med fingrarna, så att de inte klumpar ihop sig. Allt görs med försiktiga rörelser.

 

  • Använd helst återfuktande shampoo och balsam. Massera in shampoo försiktigt med nedåtriktade rörelser. Gugga inte, sköj sedan håret noggrant. Ljummet vatten rekommenderas. Undvik att applicera balsam eller inpackning direkt på fästet om du använder ett löshår med vaxfästen, såsom till exempel nailhair extensions. Hantera håret varsamt vid torkning, om möjligt lufttorka det. Om du för att påskynda torkprocessen väljer att använda fön, ställ då in låg värme och tånk på att hålla fönen en bit ifrån, ca 30 centimeter.

 

  • Borsta igenom ditt hår dagligen, använd helst en svinborste. Håll alltid emot vid fästet så att håret inte slits av där. Borsta aldrig ett fuktigt hår och kom ihåg gå inte till sängs med blött hår. Undvik att fläta ihop håret på natten, det finns inget som sliter så mycket som när man ligger och sover eftersom man vrider på huvudet. Använd hellre en mjuk snodd utan metall i materialet. Borsta igenom det igen när du vaknat.

 

  • Ditt nya löshår är gjort av äkta hår och kan stylas och klippas efter önskemål. För att öka livslängden på ditt nya löshår, rekommenderar vi att du ser över din hårförlängning efter 5 - 6 verckor och eventuellt sätter om det, detta för att det egna håret växer och förutsättningarna förändras.

 

  • Det går bra att tillsätta keratinserum för att ge ditt nya löshår mer glans och energi. Tänk på att ditt nya löshår är lika känsligt som ditt eget hår och läs därför igenom innehållsförteckningen på de produkter du köper och unvik att applicera  produkter som innehåller alkohol och silikoner direkt på fästet vid användning av till exempek nailhair. Dessa ämnen kan förändra vaxfästets egenskaper.

 

  • Undvik att bada i saltvatten eller klorerat poolvatten. Försök i möjligaste mån att inte exponera håret för väldigt starkt solsken. Kom ihåg att inte gå till sängs med ett blött hår. Om du använder Clip On Äkta löshår ska du ta ur detta innan du går till sängs då det sliter mycket och du får dessutom en skönare sömn.

 

  • Vi rekommenderar inte att du färgar eller bleker ditt hår. Alla behandlingar av ditt äkta löshår görs med efter ansvar. Tänk även på att vara extra försiktig under de första 24 timmarna om du använder nailhair. Undvik att behandla ditt löshår och låt vaxet få bästa förutsättningar att fästa.

 

 

 

 

Produkter
Övrigt