Clip on 50 cm # 60 Lightblond # 60 Lightblond


Artikelnummer:
2050060OUTLET

Clip on Äkta löshår 50cm #60 Lightblond

Produkter som finns under varugruppen Löshår Outlet har full funktion och är gjort av samma fina hår som alla andra produkter, Produkten har dock någon mindre defekt och oftast handlar det om färg. Se beskrivning under produktbeskrivning. Observera att dessa produkter är undantagna från retur & ångerrätt.

Det ska vara kul att arbeta med hårförlängning. Clip on eller clip in är en enkel metod för montering av löshår. Ett set innehåller 7 bitar och är en perfekt lösning för dig som snabbt och enkelt vill få till en ny snygg frisyr. Clip on är också den mest skonsamma metoden för hårförlängning och den används av många då det går snabbt att montera.

Du kan själv enkelt genom att öppna och stänga clipsen sätta fast och ta av ditt Clip on set. Våra hårförlängningar är gjorda av äkta löshår och används för att ge dig fylligare, lockigare eller längre hår.

Ett Clip on set innehåller,
• 7 Bitar med följande mått och antal clips, 1 * 20 cm bred med 4 clips, 2 * 15 cm med 3 clips, 2 * 10 cm med 2 clips och 2 * 5 cm med 1 clips.
• Längd 50 cm
• Vikt 95 g
• I normala fall behöver du ett set för att göra en hårförlångning, men om du har lite kraftigare hår rekommenderas två förpackningar.

OBS - Felet på denna produkt är minimalt men det finns en liten förändring i färgen på en av de bitar som är 15 CM breda och har 3 clips. Förändringen ligger högst upp vid clipsen och kan döljas med ditt eget hårTyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt